8 BONES RAONS PER A APRENDRE IDIOMES EN LÍNIA AMB LABORA

L’inici d’un Nou Any coincideix amb el moment de renovar els nostres objectius personals i professionals. Millorar les nostres competències en idiomes pot ser un repte molt satisfactori tant a nivell personal com professional.

Et donem 8 bones raons per a aprendre idiomes i fer-ho en modalitat en línia.

4 Raons professionals:

1. FACILITARÀ LA TEUA MOBILITAT LABORAL INTERNACIONAL

Parlar diversos idiomes et permet tindre mobilitat internacional, augmentant les oportunitats en empreses d’altres països que busquen treballadors qualificats al nostre país, tot això dins un mercat laboral globalitzat.

2. PODRÀS TREBALLAR EN TURISME I HOSTALERIA

Un dels sectors clau, motor de l’economia de la Comunitat Valenciana és el sector del Turisme, així com el de l’Hostaleria. Cada any, es reben diversos milions de turistes procedents de diferents països, cada any. I a l’hora de treballar en aquest sector, parlar diversos idiomes, s’ha convertit en una cosa imprescindible.

3. MILLORA QUALITATIVAMENT EL TEU CURRICULUM VITAE

Els reclutadors busquen perfils que marquen la diferència…i ací el domini de l’idioma entra en joc. Les habilitats lingüístiques s’han convertit en indispensables en el món laboral actual i són un actiu real en el teu curriculum vitae.

4. TREBALLA AMB CLIENTS I PROVEÏDORS INTERNACIONALS

Amb l’ampliació de la Unió Europea i l’estret vincle amb el complex fenomen de la globalització, les llengües són més buscades que abans i la demanda de competències lingüístiques i de comunicació augmenta constantment en el mercat laboral.

Troba raons personals:

5. VIATJA A ALTRES PAÏSOS I Comunica’t FÀCILMENT

“Gràcies als idiomes, estem a casa, on siga” Edmund de Waal

Viatja a un país estranger fàcilment, entén les instruccions, comunica’t amb les persones que conegues, no et perdes res de la visita guiada i fins i tot entén el menú del restaurant… sens dubte, aprendre un idioma estranger -millor, dominar diversos- és anar preparat pel món!

6. CONEIX PERSONES I NOVES CULTURES

“Estudiar un altre idioma no es tracta només d’aprendre altres paraules per a referir-se a les mateixes coses, sinó també d’aprendre una altra manera de pensar sobre aqueixes coses” – Flora Lewis.

Aprendre un nou idioma ens enriqueix i obri la nostra ment a altres cultures, ens porta a interessar-nos de manera natural per la cultura a la qual està vinculat un idioma. A través del llenguatge, aprenem noves maneres de pensar, de considerar el món vist des d’aqueixa regió del planeta. Aprenem com podem viure de manera diferent, descobrim altres hàbits, una altra gastronomia…

7. DESENVOLUPA LA TEUA PACIÈNCIA

Aprendre un segon idioma estranger porta temps. Aquest exercici intel·lectual tendeix així a desenvolupar la paciència i la perseverança, característiques cada vegada més rares (i no obstant això benvolgudes) en una societat que busca viure en “temps real”.

T’animaràs a veure sèries en altres idiomes en el teu temps d’oci. I així, amb paciència milloraràs el teu vocabulari, la teua pronunciació, etc.

8. SOCIALITZA

A través de diferents funcions d’expressió i comunicació, el llenguatge és un instrument clau per a la socialització de l’individu. Entendre, compartir, gaudir de la conversa d’altres persones… Els idiomes, et permeten trencar barreres i poder relacionar-te amb altres persones.

A més de totes aquestes, segur que tu ja has trobat les teues pròpies raons.

Al Campus virtual LABORA Formació trobaràs una àmplia oferta de cursos en línia d’anglés, francés i alemany que corresponen a 4 dels nivells del Marc europeu comú de referència per a les Llengües (MECRL).

La modalitat en línia et permet una flexibilitat en espai i temps que no et permet un curs presencial. Aprén on vulgues i quan vulgues, amb ajuda d’un tutor i sense cap cost.

Si eres demandant d’ocupació en LABORA a quines esperes per a inscriure’t? https://labora.gva.es/es/oferta-formativa

Lola El Mestiri – EUROFORMAC. Serveis de Formació

Celia Ruiz – LABORA

Posted in anglès, Aula Virtual, Inglés, Sin categoría.