Cursos del SERVEF : com apuntar-se a més de 850 cursos

Aquesta setmana el SERVEF ha aprovat 852 nous cursos de formació a què podran accedir més de 12.000 persones. Aquests cursos complementen la formació que s’impartix des dels centres propis de formació del SERVEF.

Aquests cursos es van aprovar en el mes de juny i un total de 5.000 alumnes van participar en els 286 cursos programats.

Els cursos que s’aproven ara són els que el SERVEF oferix a través d’acadèmies i institucions educatives i que permeten ampliar l’oferta formativa més enllà de la que impartix en els seus 13 centres propis de formació. Aquests cursos són gratuïts i per a poder optar a aquests cal estar inscrit en el SERVEF. Per a poder apuntar-se als esmentats cursos es pot fer o bé a través de l’opció d’Autoservef en la pàgina o també, i com a novetat, a través de la nova app del SERVEF disponible tant per a Android com per a iOS .

Cursos SERVEF

Per a poder inscriure’ns anem a l’opció de “Formació” de l’Autoservef i ens apareixen 2 requadres: un de “Consulta” per al cas que vullguem veure els cursos i inscriure’ns en algun d’aquests i un altre requadre de “Els meus cursos” on ens apareixen els cursos en què s’hem inscrit i quina és la situació en què es troben. En aquest mateix apartat trobarem la carta de presentació o de citació per a anar al procés de selecció.

Cursos SERVEF

Una vegada hem seleccionat “Consultar” ens apareixen 2 opcions de cerca: o bé per nom de curs o bé per àmbit geogràfic. Si volem consultar la denominació dels cursos podem veure el llistat de cursos aprovats a : Alacant, València o Castelló.

Cursos SERVEF

Si triem una opció o una altra se’ns desplegarà un llistat amb els cursos disponibles en aquests moments. Cal tindre en compte que en la web no apareixen tots els cursos sinó aquells per als quals s’està fent la selecció en aqueix moment. És a dir, que quan una entitat acudix al SERVEF per a buscar candidats es puja el curs a la web i està disponible per a poder inscriure-s’hi. Quan es tenen suficients candidats per a acudir al procés de selecció el curs es retira de publicitat.

Cursos SERVEF

Si punxem sobre cada un dels cursos ens apareixerà tota la informació disponible sobre aquests en els camps següents:

– Descripció: horari del curs, data d’inici i finalització, nombre d’hores

– Contingut del curs amb cada un dels mòduls que consta el nombre d’hores de cada un d’aquests.

– Es requerix: amb els grups o col·lectius preferents per a rebre aquesta formació

– Es valorarà: és el requisit formatiu necessari per a realitzar aquest curs

– Dades de contacte: la forma en què hem d’inscriure’ns

Cursos SERVEF

Quan hem vist un curs que ens interessa anem al botó que trobem en la part inferior dreta que diu “M’interessa” . Si punxem en ell ens porta a la pàgina per a identificar-nos amb el nostre DNI o NIE i el codi Autoservef i d’aquesta manera quedarem inscrits en el curs per a acudir al procés de selecció.

Cursos SERVEF

També és possible que es posen en contacte amb nosaltres a través d’un sms, per telèfon o per correu electrònic per a oferir-nos un curs de formació ja que moltes vegades els cursos no es completen. A fi que no queden places lliures es busca en la base de dades persones que tinguen un perfil professional a què pot interessar aquest curs.

Si tenim algun problema amb la inscripció podem posar-nos en contacte amb el nostre SERVEF per a solucionar-ho.

Autora: Amalia López Acera, community mànager del SERVEF

Posted in Sin categoría.