Cursos en línia a l’Aula Virtual de LABORA

Termini de matrícula obert fins al 13 de maig

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, ha renovat l’oferta de cursos per a persones desocupades disponible a la seua Aula Virtual. Perquè totes les persones que ho desitgen puguen formar-se i millorar les seues possibilitats de trobar treball, LABORA ha elaborat una programació formativa enfocada a reforçar les principals competències o habilitats personals demandades en el mercat laboral. L’oferta de maig de l’Aula Virtual és la següent:

• Autoestima i autocontrol.
• Cerca d’ocupació.
• Eficiència professional.
• Ètica professional.
• Lideratge i direcció d’equips.
• Pensament positiu. Optimisme i entusiasme.
• Presentacions eficaces en públic.
• Resolució de conflictes en el treball.

Entre els cursos trobem tant noves propostes formatives com segones edicions dels cursos més reeixits de l’any passat. Aquests cursos estan cofinançats pel Fons Social Europeu. La finalitat d’aquests itineraris formatius és millorar les competències generals per a l’ocupació i els seus continguts se centren en el foment la motivació i la participació activa per part de l’alumnat.

Els cursos estan enfocats en aquelles habilitats amb les quals una persona treballadora es desenvolupa a l’entorn laboral, més enllà dels seus coneixements tècnics. La seua importància radica que aquestes competències influeixen en l’ocupabilitat perquè per als responsables de Recursos Humans són un factor de diferenciació quan diverses persones de perfil similar opten a una ocupació.

La formació es desenvolupa en un entorn d’aprenentatge en línia però l’alumnat compta amb el suport dels docents i tutors. També disposa d’un espai per a exposar dubtes i entregar exercicis perquè siguen revisats i avaluats pel personal docent.

Termini i inscripció

Ja és possible apuntar-se als cursos en línia de LABORA, la matrícula està oberta fins al dia 13 de maig de 2019. L’accés a l’Aula Virtual s’obri el 22 de maig.

La inscripció en els cursos es realitza a través de la web de LABORA i l’adjudicació de places en els cursos seguirà l’ordre d’inscripció. L’alumnat que supere aquesta formació en línia rebrà un diploma d’aprofitament en l’especialitat cursada.

 

Autora: Nuria Glez. Carpena, Dpto. de Comunicación de LABORA

Posted in Aula Virtual, Cercar treball, cursos, Cursos en linia, Demanda d'Ocupació, Empreses, Entrevista de treball, Espai Labora, Formació, Labora, Ocupació, ofertes d'ocupació, ofertes de treball, Renovació, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Web and tagged , , , , , , , , , , , , , .