Enllaçant que és gerundi (I)

Hola a tots i a totes!

Comença aquest “Enllaçant que és gerundi” com a recopilatori (quasi) setmanal d’enllaços amb alguna de les millors lectures que he trobat i compartit en FB, Linkedin, Google +, Twitter, així com via subscripcions als (ni se sap) blogs que freqüente amb (massa) assiduïtat.

Banc d'imatges gratuït Pixabay

      

La temàtica d’aquesta secció serà molt variada, perquè així són els meus gustos i aficions; però com això és un blog corporatiu, tractaré que tinga una certa relació amb el nostre treball, encara que no promet res: per a un servidor (des de fa algun temps) vida i treball fluïxen sense solució de continuïtat, i no sempre sóc capaç de separar l’una de l’altra, ho sent.

En tot cas, com abans us deia, això és un blog; i com a blog (corporatiu o personal, fa igual) el públic mana, de manera que si amb el pas de les setmanes veiem que no hi ha molts incauts que trauen el cap per aquesta secció, agafarem les maletes (i el PC) i ens n’anirem a altres llars, que per a això estem: perquè ens lligen.

I abans de passar-vos la xicoteta ració d’enllaços d’aquesta setmana, voldria agrair a la meua companya Amalia López que m’haja convidat a participar en aquesta bitàcola:

A ella es deu, sobre manera, que aquest projecte haja començat a caminar, amb ella he passat innombrables hores parlant (i aprenent) sobre la importància d’Internet i com canviarà (i està canviant) les nostres vides; per això, encara que només fora per agraïment al seu esforç i generositat, aquest primer post havia de veure la llum amb dedicatòria especial: per a Amalia.

I una vegada complit el protocol degut, la ració d’enllaços d’aquesta setmana podem dir (per dir alguna cosa) que gira al voltant de la importància de les persones en les organitzacions. Ja sé que aquest tema està molt gastat últimament, però l’única cosa que puc prometre-vos és que en els enllaços que hui compartisc amb vosaltres no hi ha rastre de postureig; comencem:

Temps Low Cost
Per què li dius compromís quan vols dir efectivitat
Nous models d’aprenentatge: el paper de les persones
Sent l’extensió, però era el primer; tractaré de ser més breu en els següents.
Que tingueu un feliç cap de setmana! Ens continuem llegint, si us abellix.

Autor: Pedro Valero , Director del Centre SERVEF d’Ocupació de Silla

Posted in Enllaçant que és gerundi and tagged , , , , , , , .