La meua experiència en el SERVEF

Vols conèixer el que pot fer per tu el Servef? El millor és que t’ho explique algú que ha rebut el nostre assessorament. Belén és una xica de 25 anys de Gandia, que va acudir al seu Centre Servef a la recerca d’ orientació. Gràcies a Marcos, el seu orientador, i el programa Avalem Joves, ha aconseguit el seu primer treball. A continuació t’explica com.

Quin balanç fas de la informació i orientació rebuda?

Puc dir que ha sigut molt positiu en la meua carrera professional haver acudit per motiu de cerca d’ocupació, formació i per a informar-me de subvencions a les quals tinguera accés l’empresa que em contractara.

Per què vas acudir al Servef?

Quan vaig acabar la Universitat no tènia clar el que volia ni cap a on havia d’enfocar la meua vida professional per no tenir la suficient experiència més que en treballs temporals durant els estius.

Què va fer Marcos per tu?

Tenia moltes ganes i il·lusió per començar, i Marcos ho va detectar ràpid en dirigir-me al Sistema de Garantia Juvenil de Gandia, em va escoltar, em va orientar i em va ajudar a aconseguir treball en menys d’una setmana. Sí, una setmana.

Com?

Marcant-me les pautes, fent diverses entrevistes seguiment, redactant un currículum actual i una carta de presentació amb el criteri d’un expert. El resultat ha sigut molt satisfactori i ho vaig recomanar al meu cercle més proper, a més Marcos ha passat a ser un bon amic.

Posted in Ocupació, Orientació and tagged , , , .

Deixa un comentari