L’XI Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València

Si estem buscant ocupació o noves oportunitats professionals són diverses les accions que podem dur a terme dins de l’estratègia que tinguem dissenyada com ara presentar autocandidatures a empreses, inscrivint-nos en portals d’ocupació o bé assistint a fires i fòrums dedicats a l’ocupació.

Els pròxims dies 22, 23 i 24 de novembre es durà termer a València l’XI Fòrum de l’Ocupació organitzat per la Universitat de València.

servef

Aquests esdeveniments ens oferixen una bona oportunitat per a acostar-nos a empreses del nostre sector professional i accedir a les ofertes que tenen disponibles al mateix temps que podem assistir a xarrades i conferències on podem adquirir noves habilitats o albirar noves estratègies per a aplicar a la nostra cerca d’ocupació.

Si haguérem de destacar alguns dels aspectes que fan interessant aquesta XI edició del Fòrum de l’Ocupació de la Universitat de València serien per exemple el fet que:

1. El Fòrum dura 3 dies i compta amb 3 seus diferents cosa que ens permet planificar l’assistència a aquest segons les nostres necessitats i expectatives ja que en aquests fòrums se solen dur a terme sessions paral·leles el que ens fa que hàgem de triar entre unes sessions o altres. La distribució de les seus enguany és la següent:

 • dimarts 22 de novembre al Campus de Tarongers
 • dimecres 23 de novembre al Campus de Blasco Ibañez
 • dijous 24 de novembre en al Campus de Burjassot-Paterna

2. A més de la distribució geogràfica del Fòrum s’ha fet aprofitant per a fer una divisió per àrees o àmbits professionals i així:

 • el dimarts 22 serà el torn de les àrees d’economia, ciències socials, jurídiques i magisteri
 • el dimecres 23 li tocarà a humanitats, educació i salut
 • i el dijous 24 se centrarà en ciències bàsiques i enginyeries

3. Durant els tres dies que dura el fòrum estan previstes la realització de 50 xarrades, tallers i conferències algunes tan interessants com la de personal branding impartida per Nestlé o una altra en què podem aprendre a gestionar el temps i a treballar en equip a càrrec de Mobiliza Consultoria.

Ací tens l’enllaç a totes les xarrades.

4. Un total de 68 empreses ja han confirmat que estaran presents tant en el Campus de Tarongers com en el de Burjassot. L’única seu on no hi haurà estands és a Blasco Ibañez. Sens dubte, és una bona oportunitat per a contactar de primera mà amb empreses del nostre sector i accedir a les ofertes de treball que tinguen disponibles en aqueix moment, així com saber quina és la cultura de l’empresa, com fan els processos de selecció… Aquest és potser un dels majors atractius d’aquests fòrums, ja que normalment si contactem amb una empresa és difícil que ens dediquen temps, però en canvi en les fires estan ací precisament per a parlar amb nosaltres. És el moment de posar en pràctica el famós networking. En aquest enllaç tens accés al llistat d’empreses participants en Tarongers i les del Campus de Burjassot.

5. És un fòrum totalment gratuït i no requerix inscripció prèvia per a assistir-hi.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació també estarà present en el Fòrum i comptarà amb un estand en el Campus de Tarongers i un altre en el de Burjassot que serà atés per tècnics i orientadors que donaran informació sobre els serveis que oferix el servei públic sobre orientació, formació o inscripció a les ofertes d’ocupació.

Així mateix, el SERVEF oferirà 6 xarrades de mitja hora de duració cada una que tractaran sobre:

 • El currículum en la nueva era digital” impartida per Carlos Molina, orientador del Centre Servef de Manises, el dimarts 22 de novembre a les 13:30h a la Facultat de Dret
 • He acabado mis estudios¿y ahora qué?” impartida per Dolores Rodríguez, orientadora del Centre SERVEF de l’Avinguda del Port de València, el dimecres 23 a les 13:00h a la Facultat de Psicologia
 • Marca personal y redes sociales para la búsqueda de empleo“, impartida per Amalia López, community mànager del SERVEF, el dimecres 23 a les 13:00h a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació
 • La búsqueda de empleo en LinkedIn” impartida per Carlos Molina, orientador del Centre Servef de Manises, el dijous 24 de novembre a les 10:30h a l’Escola Tècnica d’Enginyeria (ETSE)
 • Red Eures: ocupació en Europa para graduados en Biociencia y Tecnologías” impartida per Diego Moliner, assessor Eures en la Comunitat Valenciana, el dijous 24 de novembre a les 10:30h a la Facultat de Farmàcia

Si voleu assistir al fòrum podeu fer-ho des de les 10 del matí fins a les 17h de la vesprada i en aquest enllaç podeu consultar tota la informació disponible sobre l’esmentat fòrum.

Autora: Amalia López Acera, Community Mànager del SERVEF

Posted in Orientació.

Deixa un comentari