Tens mòbil? Descarrega’t la nova App del SERVEF

Hi ha milions d’apps publicades en Android i en iOS, però la majoria no se les descàrrega pràcticament ningú, perquè els potencials usuaris d’aquestes no s’han assabentat de la seua existència o la seua utilitat no ha cridat suficientment la seua atenció.

Així que, segons creix exponencialment l’ús d’apps en tot el món, és cada vegada més complicat fer-se visible. Dos arguments són necessaris per a fer-se un buit: que siga una aplicació útil, però també fer saber que ho és. La nostra ho és. Els nostres potencials usuaris són les persones que necessiten realitzar els tràmits que actualment ja oferíem a través de la nostra pàgina web (www.servef.es) i dels caixers AutoServef, però faltava un pas més: l’aplicació dissenyada específicament per als dispositius mòbils.

servef

A ningú se li escapa que l’ús dels dispositius mòbils han superat en algunes circumstàncies els ordinadors, sobretot en un sector de la població: els joves. A ells va dirigida principalment aquesta app, sense perjuí de l’ús que els demandants de qualsevol edat puguen fer-ne.

Totes aquestes raons van fer nàixer el projecte de desenvolupament d’aquesta app que ara veu la llum. Segur que millorarà amb noves versions i funcionalitats i amb l’ús es perfeccionarà.

Pots descarregar-te la nova app del #SERVEF en Android http://bit.ly/2gRS04Y i en iOS https://appsto.re/es/DtcBdb.i

Què es pot fer en aquesta primera versió? Doncs, depén si estem identificats o no.

Si no estàs identificat pots: demanar el codi AutoServef, demanar cita per a inscriure’t, consultar les ofertes i cursos, consultar què CSE et correspon… Si estàs identificat pots, a més de l’anterior: renovar, inscriure’t, sol·licitar qualsevol tipus de cita, apuntar-te a ofertes d’ocupació, a cursos, es pot pujar el currículum… quasi tot, vaja.

Què NO es pot fer (de moment)? Generar qualsevol tipus de document en pdf , guardar-lo i imprimir-lo. Tampoc es poden realitzar modificacions en la fitxa de la demanda. És un començament en aquest nou espai de mobilitat, una nova esperança diria el bo de Lucas.

Ací vos deixem un videotutorial on s’explica el funcionament de l’APP.

Autor: Jaime Muñoz Fayos, Cap de Secció de Contral, Qualitat i Intermediació Laboral del SERVEF

Posted in Formació.