Avantatges de seleccionar treballadors amb LABORA

GVAJobs, el portal d’ocupació de LABORA

Amb les noves tecnologies, les empreses tenen més fàcil que mai la possibilitat de trobar candidats per a cobrir els seus llocs de treball a pocs clics de distància. Hui dia, les pròpies empreses poden publicar les seues vacants i trobar al candidat més adequat en qüestió de dies.

Des del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA, oferim l’eina GVAJobs, un portal web que publica diàriament ofertes de treball en les tres províncies de la Comunitat Valenciana i processos de selecció per a treballar en altres països europeus. A través de GVAJobs, les empreses poden registrar la seua oferta d’ocupació i consultar les candidatures presentades per les persones interessades. A més, les empreses poden consultar tantes vegades com necessiten els currículums presentats i citar a les persones candidates que, segons el seu criteri, encaixen millor amb el lloc de treball a exercir.

Una de les empreses que ha realitzat la selecció del seu personal a través de GVAJobs és Estudi Inclusiu. Estudi Inclusiu és una empresa amb seu a València l’objectiu de la qual és ajudar altres empreses a crear pàgines webs totalment accessibles per a qualsevol persona, independentment de les seues capacitats físiques i intel·lectuals.

Per a Isabel Rodríguez, cofundadora i gerent, el procés per a trobar als nous treballadors d’Estudi Inclusiu a través de GVAJobs va ser molt fàcil. “Ens estem expandint i estàvem buscant a programadors i dissenyadors. Nosaltres coneixem a LABORA de tota la vida i directament entràrem a internet, a la web de LABORA, Empreses, ‘necessitem un treballador, què podem fer?’ i ens van atendre molt bé. Ens van ajudar a realitzar la inscripció i tot el procés, tot”.

Un important avantatge de GVAJobs per a Isabel va ser poder fer tot el procés sense haver de desplaçar-se fins a l’oficina d’ocupació. “No va ser necessari dirigir-me presencialment al meu EspaiLabora, vaig poder realitzar totes les gestions sense haver d’eixir de l’oficina a través d’internet”.

Una altra característica que les empreses sol·licitants podran trobar en GVAJobs és la fiabilitat, ja que els mèrits dels candidats són validats pels tècnics de LABORA. D’aquesta manera, quan un usuari s’inscriu a LABORA se certifica la seua formació i experiència.

Altres avantatges de GVAJobs

  • Gratuïtat. Com a Servei Públic d’Ocupació i Formació, tots els serveis que oferim des de LABORA, incloent GVA Jobs, són gratuïts tant per a empreses com per a ciutadans.
  • Immediatesa. Des del moment en què es publica l’oferta en GVAJobs es dóna accés als candidats interessats.
  • Àmplia base de dades. A LABORA disposem de la major base de dades existent a la Comunitat Valenciana.
  • Gran abast. GVAJobs compta amb un gran nombre d’usuaris que consulten les ofertes d’ocupació diàriament. Per tant, quan una empresa decideix posar el seu anunci en el portal, aconsegueix una forta repercussió.

Com publique la meua oferta en GVAJobs

Publicar una oferta de treball a través de GVAJobs és un procés senzill que es realitza a través de la web de LABORA, http://www.labora.gva.es. Una vegada dins de la pàgina, l’empresa ha de dirigir-se a l’apartat Empreses > Necessite Treballadors i Buscar treballadors: GVA Jobs.

El següent pas és emplenar el formulari que apareix en seleccionar l’opció Registrar l’Oferta d’Ocupació. Per a això es necessitarà el codi de compte de cotització (CCC).

Des del departament d’atenció a empreses de la seua Espai Labora, ens posarem en contacte amb l’empresa per a oferir-li un model de gestió personalitzada adaptat a les seues necessitats.

 

Autora: Coral Ferrero, Departament de Comunicació de LABORA

Posted in Busque treballadors, Empreses, Espai Labora, Labora, Ocupació, ofertes d'ocupació, ofertes de treball, Servei Valencià d'Ocupació i Formació and tagged , , , , , , .