Busques treballadors a Europa? Des d’Eures et podem ajudar

EURES és una xarxa dels serveis d’ocupació europeus creada per a facilitar la lliure circulació de treballadors a Europa. Està formada per prop de 1.000 Consellers i Conselleres repartits per tot l’Espai Econòmic Europeu (EEE), encarregats de proporcionar serveis d’informació, assessorament i col·locació no solament a treballadors, sinó també a empreses.

Si eres una empresa i busques treballadors, la xarxa EURES et facilita la selecció de candidats de 32 països de la UE, una opció que potser et convé si estàs en un procés d’internacionalització de la teua empresa, si tens dificultat per a trobar candidats amb determinats perfils, qualificacions, experiència o domini d’altres llengües.

Podemos difondre també les teues ofertes entre professionals espanyols que, després d’haver tingut una experiència laboral a Europa, s’estan plantejant la tornada si troben un treball adequat als seus perfils laborals.

T’oferim diferents serveis en funció de les teues necessitats, tots ells gratuïts:

  • Organitzar processos de reclutament i selecció a mesura de les teues necessitats. Tenim una àmplia experiència en aquesta matèria. Podemos oferir-te locals i mitjans en tota la xarxa de serveis públics d’ocupació europeus.

  • Publicar les teues ofertes d’ocupació en el portal Eures on també pots registrar-te i accedir a la base de currículums de persones interessades en la mobilitat.

  • Col·laboració amb els Serveis Públics d’Ocupació europeus, que ens permet una major difusió de les ofertes en determinades regions en funció de les teues necessitats.

  • Participar en els European Online Job Days, fires d’ocupació que poden ser presencials o virtuals i que compten amb una plataforma que et permetrà entrevistar i seleccionar candidats europeus sense moure’t de la teua oficina en cas que aquesta siga la teua opció.

De vegades és difícil plantejar-se contractar a una persona que resideix en un altre país per les despeses que genera el procés de selecció, fins i tot si el primer contacte és telefònic o per videoconferència. Si vols entrevistar en la teua empresa a un candidat que resideix en un altre lloc, tenim ajudes econòmiques a la mobilitat per oferir-li que cobreixen part de les despeses ocasionades pels desplaçaments per a entrevistes de treball, establiment en cas de col·locació, realitzar cursos intensius d’idioma o per al reconeixement de titulacions.

Si estàs pensant a contractar treballadors comunitaris o simplement tens dificultats per a trobar el professional que necessites, contacta amb els Consellers Eures de la Comunitat Valenciana.

T’esperem!

Ignasi Talens

Almudena Sales

Consellers Eures Comunitat Valenciana

Posted in anglès, Busque treballadors, Empreses, Eures, Ocupació, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Treballar a Europa and tagged , , , , , , .