I si ens teletransportem al futur del treball?

LABORA situa una càpsula gegant a València, Alacant i Castelló per a projectar els pròxims canvis en el treball

Des de LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, hem organitzat una multijornada en les tres capitals valencianes per a debatre una qüestió central: quin futur volem per als nostres treballs. Sota el títol de ‘Teletransport al futur del treball’, serà una conversa en obert i en l’espai públic a la qual està convidada tota la ciutadania.

Així, València el 22 de setembre en La Marina, Alacant el 29 de setembre en la Plaça de l’Ajuntament i Castelló el 6 d’octubre en Parc Ribalta, es convertiran en la plaça d’una discussió col·lectiva. Una càpsula gegant serà l’entorn físic en el qual la conversa tindrà lloc, en una convocatòria oberta a tota la població, amb accés lliure i gratuït.

Les jornades busquen generar el debat públic i la recopilació de conclusions amb les quals conéixer de manera directa quin futur laboral és més convenient. Es reuniran més de 25 experts, entre els quals destaquen noms com María Pazos, matemàtica i investigadora de l’IEF; el professor de ciències polítiques i editor de Politikon, Pablo Simón; el vicepresident de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris, Ángel Largo.

El debat i la divulgació seran els protagonistes, amb un programa que abordarà principalment tres eixos: la conveniència de les setmanes laborals més curtes, la fi del model laboral preexistent i l’arribada de noves coordenades, i el desafiament enfront de l’automatització i la intel·ligència artificial. Els panells estaran complementats amb xarrades ràpides i intercanvis d’idees entre agents.

A més dels debats, els tres esdeveniments disposaran espai per a les activitats formatives, amb un sambori laboral gegant, activitats per als més xicotets i zones musicals amb DJs de cada ciutat.

  • València. La Marina de València, 22 setembre
  • Alacant. Plaça Ajuntament, 29 setembre
  • Castelló. Parc Ribalta, 6 octubre

De 10 a 20h

#TeletransportLABORA

Ens acompanyes al futur del treball?

Posted in Empreses, Formació, Fòrum d'Ocupació, Labora, Ocupació, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Sin categoría and tagged , , , , , , , , , , , .