Aprofita totes les possibilitats d’Internet per a la teua cerca d’ocupació: taller gratuït en els Centres del Servef

Hui dia, una de les formes que utilitzem per a buscar treball és a través d’internet i sobretot mitjançant els portals d’ocupació. Però realment estan totes les ofertes de treball en aquestes webs d’ocupació? Creus que tens les eines necessàries per a trobar les ofertes de treball que t’interessen? O per contra, tens tanta informació que no saps per on començar? Ací tens una oportunitat d’aprendre a gestionar aquesta informació i d’ampliar els teus recursos de cerca.

En els Centres Servef d’Ocupació, es realitzaran tallers formatius en els quals es pretén ajudar-te a millorar les teues habilitats digitals per a la cerca d’ocupació a través d’Internet, tractant els temes següents:

  • Conéixer les eines que tens disponibles per a traure’ls el màxim profit en la teua cerca d’ocupació.

  • Recursos per a definir la teua marca personal.

  • Com utilitzar les xarxes socials i establir contactes per a la teua millora professional (Facebook i LinkedIn).

  • Recopilar informació sobretot el procés de la teua cerca d’ocupació (crear CV, carta de presentació, entrevista de selecció, etc.).

  • Organitzar i planificar la teua cerca d’ocupació.

En els Centres Servef d’Ocupació de la Comunitat, durant aquest mes d’octubre, es realitzaran tallers de cerca d’ocupació en Internet, amb l’objectiu que els/les participants aprenguen a obtindre el màxim rendiment al seu compte de correu electrònic i xarxes socials per a la cerca d’ocupació.

ACCEDEIX al calendari

Aquesta activitat està dirigida a persones amb coneixements bàsics d’internet, que tinguen un compte de correu electrònic (Gmail), Facebook i LinkedIn.

Aquells i aquelles que estigueu interessats podeu acudir al vostre Centre Servef d’Ocupació per a informar-vos i sol·licitar plaça en el taller.

Autors:

Ana Maria Tebar Renovales

Bernardo Marcos Pastor Galiano

Posted in Cercar treball, Formació, Ocupació, Orientació and tagged , , , , , .