Claus per a una bona entrevista de treball

LABORA ofereix tallers gratuïts per a preparar entrevistes de treball

No sempre la dificultat per a trobar una ocupació és l’absència del lloc de treball que busquem; no sempre el problema és la falta d’ofertes que s’ajusten al nostre perfil. Tampoc és cert que l’handicap siga sempre que no tenim suficient experiència, o que no tenim la formació que busca l’empresa.

És cert que, de vegades, aquestes són dificultats reals, però què passa quan aquests aspectes no són el problema i, no obstant això, no ens contracten? Què està passant quan una vegada i una altra ens diuen NO, encara que tenim en el currículum tot el que busca l’empresa, o quasi tot?

Et proposem una reflexió sobre aquest assumpte: pot ser que no sigues eficaç en l’entrevista, o que no transmetes tot el que pots aportar a l’empresa. Pot ser que et falte algun recurs comunicatiu, o alguna estratègia per a arribar a generar interés a qui pot contractar-te. Tu eres la teua millor carta de presentació, i la imatge que dónes és determinant perquè et contracten o no. En Labora tenim per a tu dues bones notícies: una és que fer una bona entrevista de treball és una cosa que pot aprendre’s. L’altra és que nosaltres podem ensenyar-te.

Per aquest motiu és pel que en Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, hem decidit que al novembre el tema del mes siga “Claus per a una bona entrevista de treball”. Punxa en la imatge següent per a veure el calendari d’actuacions programades per a aquest mes, organitzades pels Espai Labora.

Amb aquesta iniciativa volem posar l’accent en la conveniència que les persones usen els serveis d’Orientació dels Espai Labora, especialment en el moment en què participen en un procés selectiu, perquè és en aquests moments quan l’ajuda és (més) oportuna, i, per tant, més efectiva.

Per tant, si estàs buscant ocupació, i penses que no estàs aprofitant al màxim les teues capacitats en els processos de selecció en què participes, aprofita l’oportunitat i contacta amb l’Espai Labora que et correspon.

T’esperem!

Autors: Pedro Valero Valls (Director Espai Labora Silla), Juan Antonio Mena Moril (Director Espai Labora Torrent) i Enrique Síscar Síscar (Espai Labora Gandía).

Posted in Cercar treball, Entrevista de treball, Formació, Ocupació, Orientació and tagged , , , .

Deixa un comentari