Guia de Punt Labora: coneix totes les seues possibilitats

Tutorial e la app GVALabora

Des de LABORA, amb la visió d’acostar els nostres serveis a les persones, posem a la disposició de la ciutadania aquesta eina de cerca d’ocupació, formació i múltiples tràmits relacionats

Què es Punt LABORA?

Punt LABORA és una plataforma que et permet realitzar tràmits amb LABORA a través de 3 canals d’accés:

 • Terminals  Punt LABORA: pots realitzar tràmits de manera presencial en    els terminals físics situats en els espais LABORA, LABORA Formació o en els centres col·laboradors: veure ubicacions.
 • Web Punt LABORA: pots accedir des de qualsevol dispositiu a la web Punt LABORA: https://puntlabora.gva.es/puntlabora/          
 • APP GVA Punt LABORA: pots accedir a una versió de la plataforma adaptada a dispositius mòbils.

A continuació et vam mostrar una guia de l’app GVA PuntLabora, amb els seus principals característiques i tràmits que pots realitzar mitjançant ella.

Com descarregar l’app GVA Punt LABORA?

Es hora de Labora

L’aplicació GVA Punt LABORA es pot descarregar de manera gratuïta des de les botigues oficinals de Google Play (Android) i Apple Store (iOS). Aquestos són els enllaços:

ANDROID | IOS (Apple)

Què pots fer amb aquesta aplicació?

Amb l’APP GVA Punt LABORA, sense necessitat d’identificar-te, pots consultar ofertes d’ocupació, cursos de formació i notícies d’interés, així com sol·licitar cita prèvia per a la primera inscripció en LABORA o buscar l’oficina Espai LABORA que et corresponga.

A més, si ja estàs inscrit/a en LABORA, pots accedir-hi i identificar-te des de l’APP per a disposar de tots els serveis i tràmits disponibles segons l’estat de la teua demanda d’ocupació.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es acceso-web-Labora-1-1024x482.jpg

Per a identificar-te necessitaràs el teu PIN, si no el recordes pots sol·licitar-lo amb l’opció “Ha oblidat el seu pin?” i rebràs un SMS amb un nou PIN al telèfon mòbil que tinguem registrat en LABORA.

Els serveis i tràmits que pots realitzar amb identificaciósón els següents:

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es 1-1-1024x784.jpg
 • Renovar la teua demanda d’ocupació en la data indicada en el DARDE
 • Reactivar la teua demanda d’ocupació quan es trobe de baixa per no       renovació o per col·locació.
 • Consultar les ofertes d’ocupació disponibles, postular-te a les que t’interessen i fer el seguiment de la teua candidatura.
 • Consultar els cursos de formació disponibles i inscriure’t als que   t’interessen.
 • Actualitzar el teu codi PIN per a identificar-te en la plataforma Punt LABORA.
 • Consultar algunes comunicacions que t’envia LABORA.
 • Obtindre els certificats disponibles segons l’estat de la teua demanda d’ocupació en LABORA, i els certificats de formació.
 • Sol·licitar cita prèvia perquè una persona de LABORA t’atenga       personalment.
 • Consultar la ubicació i dades de contacte de l’oficina Espai LABORA que et corresponga.

Què puc fer des de la Web de Punt LABORA?

A més de tots els tràmits que pots realitzar a través de l’App, des de la web de Punt Labora, pots actualitzar les teues dades mitjançant l’Autoentrevista.

I en l’apartat de formació, s’incorpora UN NOU FILTRE:
Cursos Planificats: Trobareu un cercador amb els cursos previstos segons la programació de cursos, per especialitats i comarques. Quan una persona interessada realitze la PREINSCRIPCIÓ el sistema li avisarà per email quan el curs es publique i s’òbriga la inscripció perquè puga realitzar la INSCRIPCIÓ.

Web de Punt LABORA

Més informació i suport

A més d’aquesta guia introductòria de l’app GVA PuntLabora, en la nostra web i en el canal de YouTube de LABORA, disposes de diferents videotutorials, en els quals t’expliquem amb més detalls com utilitzar fàcilment aquesta aplicació mòbil.

Si tens problemes per a usar Punt LABORA, sol·licita ajuda al personal del teu Espai LABORA, pots emplenar el formulari d’atenció telefònica i et telefonarem per a ajudar-te.

#ÉsHoraDeLabora

QUAN VULGUES, ON VULGUES.
Posted in Búsqueda de empleo, Certificat de Profesionalitat, Currículum, cursos, Cursos en linia, DARDE, Demanda d'Ocupació, Demandant d'ocupació, Espai Labora, Et Formem, Formació, Inscripció, Labora, Ocupació, ofertes d'ocupació, Orientació, Punt Labora, Renovació, Sin categoría and tagged , , , , , , , , , , , , , .

Deixa un comentari