GVA AutoServef: què és i per a què serveix

El Servei Valencià d’Ocupació ha llançat la campanya ‘El Servef a la butxaca’ per a impulsar l’ús de la seua App, GVA AutoServef. Si cerques treball, és probable que hages sentit parlar d’ella, però saps què és i per a què serveix?. Si tens dubtes sobre el seu ús, espere que aquest article puga ajudar-te.

Què és GVA AutoServef?

L’aplicació desenvolupada pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Servef, amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania un punt d’accés als seus serveis mitjançant dispositius mòbils i tablets.

Per a què serveix?

L’App del Servef és vàlida tant per a sistemes operatius IOS com Android i pot descarregar-se de forma gratuïta des de Google Play i App Store. Des que es va engegar, al novembre de 2016, ha tingut un bon acolliment i aquest mes ha aconseguit les 100.000 descàrregues en Google Play.

Des d’aquesta aplicació es poden realitzar des de qualsevol dispositiu mòbil tots els tràmits que abans calia fer des dels caixers AutoServef o en les oficines. Amb l’App pots:

  • demanar el codi AutoServef,

  • sol·licitar cita per a la inscripció,

  • consultar les ofertes i cursos,

  • veure quin centre Servef et correspon, etc.

Si entres com una persona usuària identificada, a més de l’anterior, pots:

  • renovar,

  • inscriure’t,

  • sol·licitar qualsevol tipus de cita,

  • apuntar-te a ofertes,

  • apuntar-te a cursos i

  • adjuntar el teu currículum.

Com s’usa?

Si vas a entrar per primera vegada a GVA AutoServef, és convenient que veges el següent videotutorial per a conèixer totes les funcions que l’eina pot oferir-te. També és una bona idea que ho veges si ja uses l’App però no saps com traure-li partit.

Uns dels dubtes més freqüents que rebem en el Departament de Comunicació del Servef en relació l’App és com es pot adjuntar el currículum vitae en pdf. La resposta és la següent:

Per a Apple:

Per a Android:

Si després d’esta explicació, i d’haver vist els vídeos, continues tenint dubtes, pots posar-te en contacte amb el servici d’informació general del Servef. L’administració del Servici Valencià d’Ocupació Públic vol fer més accessible, més pròxima i més directa la comunicació amb els ciutadans.

I recorda, davant de qualsevol dubte sobre la teua busca de treball, sempre pots acudir al teu Centre Servef d’Ocupació. Allí, si solicites cita en atenció personalitzada, el personal orientador t’assessora segons les teues necessitats individuals.

Autora: Nuria Glez. Carpena, Departament de Comunicació del Servef.

Posted in Sin categoría.