Inscriu-te per a les proves d’acreditació de les Competències Clau

T’agradaria cursar un Certificat de Professionalitat però no compleixes els requisits d’accés? La solució és l’acreditació de les Competències Clau

Si tens, almenys, 16 anys i no compleixes cap dels requisits exigits per a poder realitzar cursos de Certificats de Professionalitat de nivell 2 o de nivell 3, pots presentar-te a les proves d’avaluació de les competències clau que convoca el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA.

LABORA ja ha obert el termini de sol·licituds de la nova convocatòria per a les proves d’acreditació de Competències Clau. El període d’inscripció acaba el 13 de novembre i els exàmens estan previstos el gener de 2020.

En superar aquestes proves podràs acreditar que posseeixes les Competències Clau en matemàtiques, llengua castellana i, si escau, valencià i anglés, necessàries per a cursar amb aprofitament la formació dels Certificats de Professionalitat. A més, podràs optar a una de les places reservades en les accions formatives programades que s’impartisquen en Labora Formació, relatives a Certificats de Professionalitat.

Pots trobar tota la informació sobre el procés d’inscripció i els documents de sol·licitud en la pàgina web de LABORA. També pots consultar les preguntes freqüents sobre competències clau en aquest altre article del nostre blog.

Continues tenint preguntes? Per a qualsevol dubte sobre les competències clau, pots enviar un correu electrònic a servef_competenciesclau@gva.es. Si ho fas, per favor, indica en el teu correu el nom i un número de telèfon de contacte.

Posted in Certificat de Profesionalitat, Competències Clau, Formació, Inscripció, Labora, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Sin categoría and tagged , , , , .