Contacta amb LABORA a través de les xarxes socials

Vols posar-te en contacte amb el Servei Valencià d’Ocupació i no saps com? Ho tens fàcil, perquè disposem de diversos canals des dels quals pots fer-ho sense haver d’eixir de casa

Des de LABORA volem superar el model tradicional d’institució pública i els canals habituals de comunicació amb la ciutadania per a acostar-nos a un model d’entitat activa, que escolta i treballa segons les necessitats reals de la societat. Per a això, estem immersos en un procés de modernització i acostament dels nostres serveis, amb la finalitat de millorar l’atenció a les persones usuàries.

En aquest nou model d’institució oberta són fonamentals les xarxes socials i les plataformes digitals perquè, gràcies a elles, estem més prop de tu.

Apostem per ser un servei accessible amb l’objectiu  d’informar les persones usuàries d’una manera senzilla, ràpida i efectiva.

Com contacte amb LABORA?

✅ Facebook: @GVALabora
✅ Twitter: @GVAlabora
✅ Instagram: @GVAlabora
✅ LinkedIn: Servicio Valenciano de Empleo y Formación
✅ Youtube: GVAlabora
✅ Blog: elblogdelabora.es
✅ Correo electrónico: labora@gva.es

Segueix-nos per a assabentar-te de les últimes novetats sobre ofertes de treball, formació per a l’ocupació, ajudes i subvencions i orientació laboral.

Quan s’atén les persones usuàries?

De dilluns a divendres en horari de 09.00 a 14.00 hores, és a dir, en el mateix horari d’atenció al públic que les oficines. Si ens escrius fora d’aquest horari, rebrem el teu missatge però no el llegirem fins a l’endemà i no podrem contestar-te abans.

Què puc fer a través de les xarxes socials?

Pots fer preguntes de caràcter general.

Des del Departament de Comunicació no tenim accés a les dades de les demandes dels usuaris i no gestionem tràmits com la inscripció com a demandant d’ocupació o la renovació del DARDE, ni et podem apuntar a les ofertes de treball.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres, ara ja saps com fer-ho.

Autora: Nuria Glez. Carpena, Departament de Comunicació de LABORA

Posted in 012, AutoServef, Cercar treball, DARDE, Demanda d'Ocupació, Demandant d'ocupació, Espai Labora, Formació, GVAJobs, Inscripció, Labora, Ocupació, ofertes d'ocupació, ofertes de treball, Orientació, Renovació, servef, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Web, xarxes socials and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , .