Encara no has descarregat l’App GVA AutoServef?

Les ofertes de treball de LABORA estan a l’abast de la teua mà amb l’App per a mòbils i tauletes

L’App de LABORA – GVA AutoServef– pot descarregar-se de forma gratuïta des de Google Play i Apple Store. Des de la seua posada en marxa, el novembre de 2016, ha aconseguit les 178.580 descàrregues en Google Play.

Què tramites es poden fer per l’App?

A través de l’aplicació es poden realitzar des de qualsevol dispositiu mòbil tots els tràmits que abans calia fer des dels Punts Labora (abans denominats caixers AutoServef) o en les oficines. Amb l’App es pot:

• demanar el codi AutoServef,
• sol·licitar cita per a la inscripció,
• consultar les ofertes i cursos,
• veure l’Espai Labora que correspon per domicili, etc.

Si s’accedeix com a usuari/a identificat/a, a més de l’anterior, dóna les següents opcions:

• renovar,
• inscriure’s,
• sol·licitar cita,
• apuntar-se a ofertes,
• apuntar-se a cursos i
• adjuntar currículum.

Com s’usa?

Per a començar a navegar per l’App, cal identificar-se seleccionant l’opció de NIF o NIE i emplenant davall el codi Autoservef. Si no es recorda el codi, l’App proporciona l’opció ‘oblide del codi Autoservef’ que envia per SMS al telèfon mòbil de l’usuari el codi Autoservef.

No obstant això, també és possible accedir a l’aplicació sense identificació, encara que aquesta opció permet a la persona usuària únicament fer consultes, ja que per a realitzar tràmits és necessària la identificació.

A les persones usuàries identificades, l’aplicació els dóna la possibilitat d’inscriure’s o renovar la demanda d’ocupació, sol·licitar cita prèvia en el seu Espai Labora (abans anomenats Centres Servef) o consultar i registrar-se en les ofertes del seu interés. La cerca d’ocupació es pot fitar a través de filtres.

GVA Autoservef no solament ofereix la possibilitat de buscar treball, sinó que permet trobar cursos de formació gratuïts. Mitjançant l’App es pot accedir a un cercador de cursos que funciona per municipi, codi postal, o centre.

Necessites ajuda?

Al canal de Youtube de LABORA es poden trobar videotutoriales sobre l’ús de l’App GVA Autoservef per a inscriure’s a ofertes d’ocupació. En aquests tutorials, s’explica, per exemple, com les persones candidates poden adjuntar el currículum des del seu mòbil o tauleta tàctil.

Davant qualsevol dubte sobre el procés de cerca de treball, sempre es pot acudir a l’Espai Labora. Allí, el personal orientador proporciona atenció personalitzada segons les necessitats individuals de cada usuari/a.

Autora: Nuria Glez. Carpena, Departament de Comunicació de LABORA

Posted in AutoServef, Cercar treball, cursos, DARDE, Demanda d'Ocupació, Espai Labora, Formació, Labora, Ocupació, ofertes d'ocupació, ofertes de treball, Orientació, Renovació, Servei Valencià d'Ocupació i Formació and tagged , , , , , .