Eures t’ajuda a trobar un treball a Europa i a tornar

Vols treballar a Europa?

Si vas a treballar a un altre país de l’Espai Econòmic Europeu o a Suïssa i vols deixar-te una porta oberta a la tornada o si ja treballes i estàs pensant a tornar a treballar a la Comunitat Valenciana, des de la Xarxa Eures et podem ajudar.

Abans de marxar-te o si ja estàs vivint en un altre país i realitzes algun viatge a la Comunitat Valenciana, inscriu-te en LABORA (Servei Valencià d’Ocupació i Formació) com a demandant comunitari amb voluntat de retorn i així, encara que estigues fora, podràs optar a les ofertes d’ocupació que publiquem a través de GVAJOBS, sempre que:

  • Sigues espanyol i hages estat inscrit com a demandant d’ocupació en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació.
  • Sigues ciutadà comunitari i pugues acreditar haver residit a Espanya, encara que no hages estat inscrit en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Tingues en compte que pots fer els teus tràmits de LABORA, inclosa la renovació anual de la demanda, a través d’internet o de la nostra app.

Tant per a marxar-te a treballar a un altre país d’Europa com si vols retornar a Espanya, pots beneficiar-te de les ajudes econòmiques que tenim per a la mobilitat, ja siga per a realitzar una entrevista de selecció, per a despeses de primer establiment en cas de col·locació, realitzar cursos intensius d’idioma o per al reconeixement de titulacions.

També és possible que quan retornes tingues dret a cobrar algun tipus de prestació o subsidi per desocupació, consulta la guia de tornada de la Direcció general de Migracions en la qual trobaràs a més, informació d’interés relativa als tràmits que has de realitzar abans i després de la teua tornada, així com informació relativa a seguretat social, assistència sanitària, pensions, titulacions, etc.

Abans d’eixir o tornar a Espanya contacta amb nosaltres i t’assessorarem sobre els tràmits que has de realitzar. No oblides que en qualsevol moment pots sol·licitar assessorament per a la teua mobilitat als Consellers Eures de la Comunitat Valenciana.

I si encara no coneixes la Xarxa Eures i estàs dubtant sobre els avantatges de treballar a Europa, pots acudir al teu Espai Labora a sol·licitar informació de la nostra xarxa o acudir a alguna de les sessions informatives d’Eures que hem programat durant el mes de desembre.

T’esperem!

Diego Moliner Villodre

Arlette Mora Gallart

Eures Comunitat Valenciana

Posted in anglès, Cercar treball, Espai Labora, Eures, Orientació, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Treballar a Europa and tagged , , , , , , , .

One Comment

  1. Pingback: La Red EURES t'ajuda a trobar treballadors a Europa

Comments are closed.