Per a què serveix tindre el telèfon o el correu electrònic actualitzat en LABORA?

El telèfon i el correu electrònic són, per la seua immediatesa, els principals mitjans pels quals Labora contacta amb els seus usuaris. Per tant, mantindre aquestes dades actualitzades és de gran importància per als qui estan inscrits en les nostres oficines.

Si canvies qualsevol de les teues dades de contacte (telèfon, correu electrònic o domicili de notificacions), has de comunicar-ho a Labora com més prompte millor perquè puguem localitzar-te si necessitem contactar amb tu per qualsevol motiu relacionat amb el nostre treball, com pot ser informació dels nostres serveis, incidències en la teua demanda d’ocupació o novetats de l’Espai Labora al qual pertanys.

Per telèfon o correu electrònic podràs ser informat d’ofertes d’ocupació relacionades amb el teu perfil professional que considerem que et poden interessar. A més, si t’inscrius a alguna de les ofertes d’ocupació que gestionem, les empreses contactaran amb tu a través del telèfon que figure en la teua fitxa de demanda a Labora.

En el cas dels cursos de formació, el correu electrònic servirà per a rebre avisos de les convocatòries de cursos pels quals t’hages interessat prèviament i les teues dades en Labora seran utilitzats per les entitats de formació per a convocar-te als cursos als quals t’inscrigues.

Mantindre el teu telèfon actualitzat també et resultarà útil en el cas que bloqueges o perdes el teu codi Autoservef, ja que en la nostra pàgina web pots sol·licitar que se t’envie un nou codi per SMS per a poder realitzar els tràmits que oferim per Internet.

En resum, si et trobes en cerca activa d’ocupació i no vols perdre oportunitats, has de procurar mantindre’t localitzable per a Labora pel que, si modifiques alguna de les teues dades de contacte, has de comunicar-nos-ho com més prompte millor. Aquest consell també hauràs d’aplicar-lo al teu currículum vitae, als portals d’ocupació per Internet en els quals estigues inscrit/a i a les empreses a les quals hages enviat el teu currículum i estigues a l’espera de resposta.

Autora: Silvia Illescas, técnic de l’Espai Labora Elx Centre

Posted in Cercar treball, cursos, Espai Labora, Formació, Labora, Ocupació, ofertes d'ocupació, ofertes de treball, Orientació, Servei Valencià d'Ocupació i Formació and tagged , , , , , , , , , , , .