Des de LABORA volem visitar la teua empresa

L’any passat en les II Jornades Tècniques d’Empreses del Servei Valencià d’Ocupació vam tindre la sort de comptar amb un panell de responsables de recursos humans parlant de la nostra gestió. La conclusió que ens van transmetre va ser que el servei que prestem és bo, que l’eina en línia GVAJOBS i les possibilitats d’autogestió que la mateixa ofereix semblen molt adequades, però que les empreses no ens coneixen prou.

Aquest és el repte, perquè l’atenció a empreses és una de les prioritats de la nostra organització. Per això tenim un ambiciós pla de visites a empreses. Potser, particularment si dirigeixes una petita empresa i tens molts fronts oberts, tens poc temps o recursos per a acostar-te a nosaltres. Nosaltres SÍ QUE volem acudir a la teua empresa a escoltar què necessites i explicar-te més sobre les nostres possibilitats per a trobar el professional que estàs buscant i que potser no està en el teu entorn immediat. Com començar? Només has de donar-nos les teues dades i ens posem en contacte per a visitar-te: http://www.labora.gva.es/va/contacte-con-nosotros

Avaluem el nostre treball i per això sabem que les empreses que van treballar amb nosaltres en 2018 van valorar com a excel·lent el servei dels professionals dels Espai Labora. El nostre servei de gestió d’ofertes en línia està entorn del 80% de satisfacció i la valoració total del servei aconsegueix el 87%.

Durant 2018 hem gestionat 24495 ofertes amb un total de 35430 llocs de treball. Les nostres ofertes són visibles en el nostre portal d’ocupació GVAJOBS, el portal EMPLEATE i en el portal dels serveis públics d’ocupació europea EURES. Tenim capacitat d’organitzar processos de selecció en qualsevol país d’Europa.

Si ja treballes amb LABORA, volem transmetre’t que ens plantegem la millora contínua tant de la nostra eina GVAJOBS com de la nostra carta de serveis a empreses. Per això, a més de tindre en compte el que les empreses ens transmeten en l’enquesta després de la gestió, ens encantaria convidar-te a una taula en la qual puguem recollir la teua opinió si ja has utilitzat els nostres serveis. Pots posar-te en contacte a través de labora_empresas@gva.es.

El pròxim 4 d’abril celebrem a València una jornada oberta a les empreses per a acostar els nostres serveis i informació d’ajudes i subvencions al món empresarial. Si creus que pot interessar-te, el programa i la inscripció la trobaràs ací.

 

Autora: Isabel García Hernández. Cap del servei de centres i intermediació laboral LABORA.

Posted in Busque treballadors, Empreses, Espai Labora, GVAJobs, Labora, Ocupació, ofertes d'ocupació, ofertes de treball, Orientació, Servei Valencià d'Ocupació i Formació and tagged , , , , , , , , , , .